7.1.2018. 12:18
11
Razbojnici haraju u Sarajevu: Sve češće na meti i prolaznici, otimaju se satovi, mobiteli
U noći sa petka na subotu dva lica od kojih je jedan maloljetnik uz prijetnju nožem su od P.A. otuđili ručni sat marke "Snowden". Dvojica razbojnika su muškarca presrela na Skenderiji te mu prijeteći uzeli sat s ruke.

Pripadnici Prve PU su sat nakon događaja pronašli i uhapsili lica M.S. rođen 1999. godine iz Sarajeva, i maloljetni A.S. rođen 2002. godine iz Sarajeva. Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela. 

Drugo razbojništvo dogodilo se u ulici Zahira Panjete gdje je oko 22,20 nepoznata osoba uz prijetnju nožem od V.A. otuđila mobilni telefon Samsung. Sarajevska policija traga za počiniocem. 

Sve češće na meti razbojnika su i prolaznici koje razbojnici, najčešće u paru, presreću i otimaju im torbe, satove, mobitele, nakit uz prijetnju noža, pištolja ili fizičke snage. 

(NAP/Alen Avdić)

11
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.