16.1.2018. 20:31
2
Predsjednica Hrvatske nije doputovala večeras u Sarajevo, razlog za sada nije poznat
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nije doputovala večeras, kako je bilo najavljeno, na Međunarodni aerodrom u Sarajevu.

Kako je za televiziju N1 potvrdila portparolka Međunarodnog aerodroma u Sarajevu Sanja Bagarić,  hrvatska predsjednica će u Sarajevo doputovati sutra.

„Termin je promijenjen, zaista ne znam razlog, avion će sletjeti sutra u Sarajevo“, kazala je Bagarić.

Nije poznato zbog čega je došlo do promjene u planu.

Ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak trebao je večeras na Međunarodnom aerodromu Sarajevo dočekati predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović, ali dolazak gošće iz Hrvatske je odgođen za sutra.

Dio delegacije, koja je trebala da dočeka Grabar-Kitarović, Aerodrom je napustio oko 19.30 sati, a Crnadak je u kratkom telefonskom razgovoru kazao da mu nisu poznati razlozi ovakvog poteza – javlja televizija N1.

(Fena / Haris Ahbabović)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.