19.1.2018. 10:48
0
Načelnik Čitluka i ministar Soldo održali radni sastanak
Ministar za pitanja branitelja u Hercegovačko-neretvanskoj županiji Oliver Soldo posjetio je u četvrtak općinu Čitluk gdje se susreo s načelnikom Marinom Radišićem s kojim je razgovarao o aktualnoj braniteljskoj problematici te nedavno održanom okruglom stolu 'Mogućnosti otkupa povrća, voća i žitarica u razdoblju od 2017.-2022. godine'.

Po ministrovim riječima, na sastanku je također bilo riječi i o mogućnostima otkupa proizvoda od strane Podravke d.d. iz Hrvatske.

Suradnja s 'Podravkom'  je prilika za razvoj poljoprivredne proizvodnje braniteljskih zadruga i unaprijeđenije plasmana proizvoda braniteljskih OPG-ova, zbog čega je ministar Soldo od načelnika Radišća dobio informaciju o potencijalnim poljoprivrednim površinama na području općine Čitluk koje bi se mogle koristiti u realizaciji suradnje s tom kompanijom, izvijestila je Općina Čitluk na svojim internetskim stranicama.  

Suradnja braniteljskih zadruga i Podravke d.d. odvijat će se kroz projekte u kojim će ta kompanija, sukladno svojim potrebama, kroz cijene, količine i vrste proizvoda ponuditi različite programe, nakon čega će biti potrebno na terenu organizirati adekvatnu proizvodnju kako bi se traženi proizvodi kvalitetno proizveli i distribuirali ovoj prehrambenoj tvrtki, istaknuo je Soldo.

(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.