19.1.2018. 16:04
0
Milorad Dodik se sastao sa članovima Vlade RS-a iz 1998. godine
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas sa članovima Vlade tog entiteta izabrane 18. januara 1998. godine.

Dodik je ocijenio da je ta vlada značajno doprinijela jačanju kapaciteta RS-a na ekonomskom i političkom planu, zalažući se za mir i stabilnost, saopćeno je kabineta entitetskog predsjednika. 

Na sastanku, povodom 20 godina od izbora tog saziva vlade RS-a, rečeno je i da je RS ima snažnu institucionalnu stabilnost, te da je neophodno da se ta stabilnost u narednom periodu očuva.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.