26.1.2018. 10:25
0
Jerković: Pomoć za projekte povratka i opstojnosti Hrvata u RS-u
Dopredsjednik Republike Srpske Josip Jerković obećao je pomoć u realizaciji projekata Udruge za povratak građana, regionalni razvoj i zaštitu okoliša – „Ivanjska“, kod Banje Luke.

Jerković je o dosadašnjem radu, kao i o programima i projektima za 2018. godinu, razgovarao jučer s predsjednikom te udruge Markom Majdandžićem.

-Upoznat sam s radom Udruge u Ivanjskoj i pomoći ću u realizaciji njihovih projekata. Moja vrata su uvijek otvorena ne samo za ovu udrugu, nego i za sve druge koje rade za dobrobit povratka i opstojnosti Hrvata u Republici Srpskoj – izjavio je dopredsjednik Jerković.

Predsjednik Udruge Majdandžić je zahvalio Jerkoviću na dosadašnjem zalaganju kako za njihovu, tako i za sve udruge na prostorima Republike Srpske.

Izrazio je želju za još većom suradnjom te je zatražio od dopredsjednika Jerkovića potporu u njihovom daljnjem radu, saopćeno je iz kabineta entitetskog dopredsjednika.

 (FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.