7.2.2018. 15:31
0
Čović u Koprivnici o Mostarskom sajmu i gradnji porušenih kuća u Posavini
Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović razgovarao je u srijedu u Koprivnici sa županom Darkom Korenom o sudjelovanju Koprivničko-križevačke županije i njenih gospodarstvenika na Mostarskom sajmu početkom travnja.

Župan Koren u izjavi novinarima istaknuo je dobru suradnju Koprivničko-križevačke županije i organizatora Mostarskog sajma, koja traje već 16 godina i sve je bolja i veća.

Pripreme za ovogodišnji događaj u Mostaru privode se kraju, rekao je Koren izrazivši nadu da će navedeni događaj posjetiti i hrvatski premijer Andrej Plenković.

Dragan Čović potvrdio je dobru suradnju Koprivničko-križevačke županije i Podravke, te je najavio otvorenje ovogodišnjeg Mostarskog sajma za 10. travnja.

"Kada je nama bilo najteže, Županija i Podravka bile su od velike pomoći", rekao je predsjedatelj Predsjedništva BiH Čović.

Naglasio je kako su se odlični odnosi među pripadnicima hrvatskog naroda s obje strane granice, BiH i Hrvatske,  zadržali do današnjih dana.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Čović također je dogovorio s predstavnicima Koprivničko-križevačke županije realizaciju projekta gradnje kuće na području bosanske Posavine, prenosi Hina. 

"Gradit će se tamo gdje su još uvijek porušene kuće. Na taj bi način simbolički, ali i stvarno pomogli opstojnosti hrvatskog naroda u BiH", zaključio je Čović.

Riječ je o projektu „Jedna županija, jedna kuća“ koji se provodi na području Bosne i Hercegovine, a u koji se do sada uključilo 14 županija Republike Hrvatske.
       
(FENA/Ajla Hurko)

CovicKoren
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.