15.2.2018. 15:18
0
KCUS: Prof. dr. Enra Suljić nije smijenjena
Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) demantirao je danas medijske izvještaje o navodnoj smjeni prof.dr. Enre Suljić s pozicije direktorice Discipline za nauku i nastavu.
- Profesorica Enra Suljić nije smijenjena i direktorica je Discipline za nauku i nastavu Klinčkog centra Univerziteta u Sarajevu. Jedan je od osam direktora disciplina koji, zajedno sa generalnom direktoricom KCUS, uspješno vode ovu zdravstvenu ustanovu, što potvrđuju rezultati rada - navodi se u saopćenju ove ustanove.

Dalje se naglašava da Kolegij direktora disciplina izvrsno funkcionira i isto tako sarađuje sa generalnom direktoricom.

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.