9.3.2018. 16:49
3
Načelnik Srebrenice Mladen Grujičić: Prošlost treba ostaviti historičarima, a mi moramo raditi na kreiranju bolje budućnosti
U Srebrenici su danas, u povodu Dana Općine, uručene zahvalnice zaslužnim građanima, organizacijama, firmama i sportskim radnicima.

Načelnik Općine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je da ovaj grad ima potencijala i u ljudima i resursima te izrazio nadu da će svi zajedno učiniti mnogo toga da Srebrenica bude bolje mjesto za život.

- Prošlost treba ostaviti istoričarima, a mi moramo raditi na kreiranju bolje budućnosti. Moramo raditi za našu djecu i njihovu budućnost. Ja kao načelnik Opštine Srebrenica ću sve raditi da naš grad bude bolji. Svi zajedno moramo raditi dobre stvari, da svoj trud i rad iskoristimo na najbolji mogući način. Ne smijemo da se dijelimo, da kažemo vi ste Bošnjaci, mi smo Srbi i obrnuto. Mi smo svi građani Srebrenice. Dan Općine treba da proslavimo u miru i slozi - kazao je Grujičić u obraćanju prilikom dodjela zahvalnica.

Ističe da građani moraju biti zajedno, bez obzira na politiku.

- Svi oni ljudi koji dođu u Srebrenicu su prijatelji našeg grada. Svi koji pomognu ovom gradu će bez obzira kako se zovu i odakle dolazili biti nagrađeni priznanjem - dodao je. 

Nakon što su danas uručene zahvalnice zaslužnim građanima, svečana sjednici Skupštine Općine Srebrenica bit će održana 11. marta. Na sjednici će biti upriličeno uručivanje plaketa i priznanja.

(Fena / Haris Ahbabović)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.