15.3.2018. 8:18
0
U BiH sunčano uz malu do umjerenu oblačnost
U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama s maglom ili niskim oblacima. Do kraja dana postepeno naoblačenje.

Poslijepodne u Hercegovini i na jugozapadu Bosne je moguća slaba i mjestimična kiša. U večernjim satima ili u noći sa četvrtka na petak padavine u cijeloj zemlji. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Dnevne temperature od 11 do 17 stepeni.

U Sarajevu pretežno sunčano. Tokom poslijepodneva postepeno naoblačenje. Dnevna temperatura oko 13 stepeni. 

U Bosni i Hercegovini jutros je uglavnom sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama ima magle ili niske naoblake.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -4 stepena, Livno -1, Jajce, Sokolac 0, Banja Luka 1, 
Bugojno, Ivan-sedlo, Prijedor, Sarajevo, Srebrenica, Tuzla 2, Brčko, Doboj, Grude, Zvornik 4, 
Bijeljina, Gradačac, Široki Brijeg, Trebinje 5, Stolac, Zenica 6, Mostar 7, Bihać 8 i Neum 9 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.