18.3.2018. 19:12
0
Srpska radikalna stranka podržala Ivanića i Govedaricu
Predsjednik Srpske radikalne stranke Republike Srpske Milanko Mihajilica izjavio je danas u Banjaluci da Izvršni odbor stranke podržava kandidature Mladena Ivanića za srpskog člana Predsjedništva BiH i Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske.

"Situacija u Republici Srpskoj i BiH je u svakom pogledu zabrinjavajuća i zato je potrebno promijeniti postojeću vlast u Srpskoj na opštim izborima u oktobru. Savez za promjene mora definisati programske politike sa jasnom kadrovskom strukturom", rekao je novinarima Mihajilica, nakon sjednice Izvršnog odbora stranke.  

On smatra da moraju biti normalizovane političke prilike u Srpskoj, koje su, kako tvrdi, veoma loše. 

"Mora biti očuvan mir i ojačane institucije Srpske, kao i povećan broj zaposlenih, rasterećena privreda i poboljšani materijalni položaj demobilisanih boraca i penzionera, te zaustavljen odlazak mladih u inostranstvo", dodao je Mihajilica i naveo da se o svim problemima mora razgovarati u Narodnoj skupštni. 

Komentarišiući stavove NDP-a da bi lider ove partije Dragan Čavić trebalo da bude premijer Republike Srpske, Mihajilica je rekao da bi Čavić mogao biti predsjednik Vlade, ali da će o kandidatu za tu funkciju razgovarati Savez za promjene.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.