21.3.2018. 10:30
0
SDP neće učestvovati na sastanku koji organizuje DF
Predstavnici SDP-a neće učestvovati na današnjem sastanku u Sarajevu, koji organizuje Demokratska Fronta.

Predsjedništvo Socijaldemokratske partije BiH je donijelo odluku da o prijedlogu za gašenje SDP BiH ne želimo čak ni razgovarati.

Budući da je tema sastanka takozvani plan ujedinjenja, gdje je ključni element upravo to, domaćin sastanka je dan prije obaviješten da u tom razgovoru ne želimo učestvovati.

Naše opredjeljenje za fer saradnju, isključivo u interesu države i isključivo bez uvjetovanja, postoji i dalje i kao što je već navedeno, ako smo do sada pružali jednu ruku, sada pružamo obje. 

Zbog ozbiljnosti situacije u državi, ali i ozbiljnosti procesa saradnje, mišljenja smo da predsjednici stranaka moraju učestvovati u svim razgovorima - saopšteno je iz SDP-a.


(Patria/Admir Oručević)

DFSDP
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.