31.3.2018. 14:08
0
Jak vjetar onemogućio slijetanje aviona na sarajevskom aeodromu
Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo (MAS) zbog jakog vjetra neki letovi su otkazani, dok su se drugi vratili na destinacije s kojih su poletjeli prema glavnom gradu BiH.

- Zbog jakog vjetra ni jedan avion jutros nije uspio da sleti, s tim da su avioni za Zagreb i Beč jutros odletjeli bez problema. Let Turkish Airlinesa je otkazan, ali je za večeras zakazan jedan dodatni. Pegasusov avion je odletio za Beograd i za putnike će biti organiziran transfer autobusom. Avion iz Kopenhagena također nije mogao sletjeti te je nastavio let za Zagreb. Lufthansin avion koji je trebao sletjeti u Sarajevo vraća se u Minhen. Kompanija Adria je otkazala let – kazala je Feni glasnogovornica Međunarodnog aerodroma Sarajevo Sanja Bagarić- Arnaut.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.