3.4.2018. 19:59
3
Skaka komentarisao fotomontaže na društvenim mrežama
Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka danas je prilikom gostovanja na N1 televiziji komentarisao svoje nedavne gafove prilikom davanja izjava za medije.

Naime, Skaka je prihvatio da se u programu N1 prilikom njegovog gostovanja prikažu razne foto-montaže sa šaljivim porukama na njegov račun koje su nastale na raznim društvenim mrežama.

Jedna od fotografija i montaža koja je najviše oduševila Skaku jeste gdje je on prikazan ispred Starog mosta u Mostaru uz opis "At Jajce". Autoru je obećao nagradu u vidu besplatne vožnje Trebevićkom žičarom

Pogledajte video i reakciju Abdulaha Skake na razne montaže.


Gradonačelnikovu reakciju na fotomontaže na društvenim mrežama, možete pogledati OVDJE .


(Admir Oručević)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.