7.4.2018. 20:00
0
U Foči pronađen nestali makedonski državljanin
Policija u Foči danas je, nakon višesatne pretrage terena, pronašla M.R. (1979.) iz Republike Makedonije, čiji je nestanak prijavljen kasno sinoć.

Nestanak M.R. iz Skoplja prijavili su njegovi saputnici sa kojim je putovao u vozilu „land rover“, a kojim je upravljao H.M.H. iz Bugarske i koji je privremeno zaustavio vozilo u mjestu Beleni, opština Foča, kada je iz njega izašao M.R., od kada mu se izgubio svaki trag.

Detaljnom pretragom terena, kao i uz upotrebu službenog psa tragača M.R. je pronađen, saopćeno je danas iz Policijske uprave Foča.

M.R. su pregledali doktori Dom zdravlja, a potom je prevezen u Univerzitetsku bolnicu Foča na daljnja ispitivanja, nakon čega su po njega došli članovi porodice.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.