17.4.2018. 14:34
0
Bakir Izetbegović čestitao Mili Đukanoviću: Vaša pobjeda je pobjeda napredne i evropske Crne Gore
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović čestitao je Mili Đukanoviću izbor za predsjednika Crne Gore.

- Čini mi zadovoljstvo da Vam u ime građana Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime uputim srdačne čestitke na izboru za predsjednika Crne Gore. Vaša pobjeda je pobjeda napredne, evropske Crne Gore, opredijeljene da gradi mir i stabilnost u regiji. Uvjeren sam da će Vašim dolaskom na mjesto predsjednika dobri bilateralni odnosi Bosne i Hercegovine i Crne Gore biti dodatno unaprijeđeni i intenzivirani, na dobrobit građana obje zemlje.

Nadam se da ćemo se uskoro imati priliku susresti i u prijateljskom razgovoru razmijeniti mišljenje o našoj budućoj bilateralnoj saradnji i sveukupnim odnosima u regiji.

Čestitku Đukanoviću uputio je i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić. 

- Radujem se vašem izboru za predsjednika Crne Gore jer vaša pobjeda predstavlja kontinuitet težnji vaše države ka izgradnji dobrosusjedskih odnosa i jačanju procesa mira i stabilnosti u regiji. Duboko sam uvjeren da će i vaš budući rad biti posvećen euroatlantskom putu i ekonomskom prosperitetu Crne Gore. U Bosni i Hercegovini imate iskrenog prijatelja i partnera koji stremi istim ciljevima.

Poštovani predsjedniče i dragi prijatelju, primite moje najiskrenije čestitke - stoji u pismu predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.