18.4.2018. 16:51
0
Sud BiH donio presudu kojom se opoziva uslovna osuda
Sud Bosne i Hercegovine donio je danas presudu kojom je prema osuđenom Wu Qiyu opozvana uslovna osuda izrečena pravosnažnom presudom Suda BiH od 18. decembra 2015. godine, "te se utvrđena kazna zatvora u trajanju od jedne godine i osam mjeseci ima izvršiti", saopćeno je iz Suda.

Istovremeno, od osuđenog se oduzima imovinska koristi pribavljena krivičnim djelom u iznosu od 255.878,00 KM, koju je osuđeni dužan uplatiti u korist Budžeta BiH u roku od 30 dana od dana pravosnažnosti presude.

Sud je, također, donio rješenje kojim je osuđenom Wu Qiju produžena mjera zabrane putovanja,  određena rješenjem Suda od 12. aprila 2018 godine, navodi se u saopćenju.

(Fena/Alen Avdić)
 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.