21.4.2018. 8:30
0
Adisa Omerbegović-Arapović mogla bi biti kandidatkinja SBB-a za Predsjedništvo
Adisa Arapović-Omerbegović, potpredsjednica Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine (SBBBiH), mogla bi biti kandidatkinja stranke za Predsjedništvo BiH na Općim izborima u oktobru.

Arapović-Omerbegović je večeras potvrdila u Dnevniku “TV1” te kazala kako za navedeno postoji mogućnost, a da će je u toj nakani podržati predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

“Smatramo da generalno SBB-ov kandidat nema rivala kada je riječ o kandidaturi za člana Predsjedništva BiH”, kazala je Omerbegović-Arapović.

Prema njenim riječima, možda je u oktobru krajnje vrijeme da žena, Bošnjakinja uđe u Predsjedništvo BiH.

“SBB nema razlog da kaže da li je to Fahrudin Radončić ili neko drugi u ovom trenutku jer jednostavno imamo taj luksuz. Sve ostale stranke se u ovom trenutku lome na ovom pitanju”, rekla je potpredsjednica Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine (SBBBiH).


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.