21.4.2018. 18:52
1
Stotine građana na ulicama Banja Luke, traže istragu zbog ubistva mladića Dragičevića
Na Trgu Krajine u Banja Luci počelo je protestno okupljanje građana na skupu "Pravda za Davida - STOP nekažnjenim ubistvima u Banjaluci". Stotine prosvjednika daju podršku roditeljima ubijenog Davida Dragičevića (21).
David Dragičević je mladić iz Banja Luke čiji je nestanak prijavljen 18., a tijelo pronađeno 24. marta na ušću rijeke Crkvena u Vrbas. Roditelji i prijatelji mladića traže istagu o njegovoj smrti, optužujući vlast da pokušava zataškati ubistvo, piše novinska agencija Patria.

(NAP/Alen Avdić)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.