23.4.2018. 11:18
0
Večeras u Centru za mlade Grbavica: Ne propustite priredbu pofalićkih osnovaca!
I ove godine Međunarodni dan engleskog jezika obilježit će i Osnovna škola „Pofalići“.
Naime, Aktiv nastavnika engleskog jezika ove škole je zajedno sa učenicima pripremio priredbu koja je nastala u okviru projekta „Let's learn and play together“.

Svrha projekta je učenje engleskog jezika kroz kreativne radionice kroz koje je prošla većina učenika ove škole, a veliki broj učenika su odlučili pokazati svoja postignuća javno.

Svjedoci smo da je zbog samog sistema obrazovanja škola postala izvor stresa kod djece koji nepovoljno utiče na sve učenike ruzultirajući različitim posljedicama, od društveno neprihvatljivog ponašanja do poteškoća u učenju i integrisanju u društvo. Projekat je implementiran kroz metodu suradničke igre koja je neophodna u odgojno-obrazovnom sistemu kako bi se djeca razvijala u okruženju u kojem vide da su prihvaćena, sigurna, zaštićena i voljena te kako bi se podržalo i dalo dovoljno slobode da uspiju razviti socijalnu interakciju, pozitivne odnose i veze sa što više svojih vršnjaka“, poručuju iz Aktiva nastavnika.

A šta su nam pripremili mali „Englezi“ s Pofalića saznat ćete ako i vi budete 23. aprila (večeras) u 18 sati u sali Centra za mlade Grbavica (Kemala Kapetanovića br.17)!
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.