10.5.2018. 13:08
3
Federalni parlamentarac Admir Hadžipašić snimljen kako traži seks da bi “sredio” posao
Delegat Doma naroda Parlamenta FBiH i generalni sekretar ASDA Admir Hadžipašić iz Bihaća snimljen je kako od ženske osobe traži seksualni odnos u zamjenu za posao. Video je snimljen 2013. godine, ali je tek sada procurio u javnost.

Na videosnimku čuje se kako žena pita Hadžipašića što treba učiniti da bi dobila posao.

“Trebamo li se seksati”, upitala je žena, a Hadžipašić je odgovorio: “Trebamo”.

Nakon toga je predložio da odnos imaju odmah u prostoriji u kojoj se nalaze, na što je žena rekla da je došla samo da se dogovore, a Hadžipašić je konstatirao da intimni mogu biti gdje god ona želi, “u hotelu ili na putu”.

Na pitanje žene tko joj garantira da će nakon odnosa dobiti posao, Hadžipašić joj je uputio vulgarne riječi, a potom je nasrnuo na nju pokušavši je poljubiti i predložio joj da seksualne odnose imaju i nakon što joj “osigura” posao.

Slučaj je dobio i sudski epilog.

 

"Radi se o isječku koji je izvučen iz konteksta. Postoji pravosnažna presuda u vezi sa tim slučajem. Akteri koji su to pripremali osuđeni su pravomoćno zbog ucjene i montaže tog snimka koji zapravo traje 20 minuta. U cijeli slučaj je bilo uključeno nekoliko osoba, a dvoje ih je osuđeno u vezi sa tim. Oni su priznali šta su učinili i mislim da su dobili jednogodišnju uvjetnu kaznu, izjavio je Hadžipašić za Faktor.

On ističe da je objava ovog videa pokušaj se se njemu naudi, jer se na kompletnom snimku jasno vidi i čuje da je na kraju rekao da ništa ne želi sa tom osobom, te da se, kako kaže, zapravo radilo o šali, prenosi Faktor.

 

(Admir Oručević)

FBiHSnimak
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.