12.5.2018. 17:50
0
Čista voda danima curi u naselju Dobrinja, KJKP ViK bez reakcije
U sarajevskom naselju Dobrinja između ulica Trg Djece Dobrinje i Kasima Prohića danima curi vodi, ali na teren još uvijek nisu izašle ekipe KJKP Vodovod i kanalizacija.

Prije izvjesnog vremena vodovoda cijev je pukla malo visočije od ovog mjesta gdje ni do danas nije sanirana cesta koja je raskopana kada se popravljao kvar.

S obzirom da je u toku izbor novog direktora KJKP Vodovod i kanalizacija, a da se na sjednici Skupštine KS nije pojavila v.d. Azra Muzur pitanje je ko trenutno upravlja ovim preduzećem. 

Zanimljivo je da jedan od izvršnih direktora KJKP ViK Salahudin Bakal upravo živi u ovom dijelu Dobrinje pa je još čudnije da ekipe već nisu sanirale kvar. S obzirom da se bliži ljetni period, Sarajlije se već spremaju na redukcije.  


(Patria/Admir Oručević)

KvarVIK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.