12.5.2018. 22:25
0
Bećirović prihvatio da se o njegovoj kandidaturi za Predsjedništvo SDP izjasni na referendumu
Denis Bećirović potvrdio je večeras da prihvata da se o njegovoj kandidaturi za Predsjedništvo BiH izjasne članovi SDP-a BiH na referendumu.

"Prihvatam da budem jedan od kandidata o kojima će se kao o mogućim kandidatima za Predsjedništvo BiH na prvom referendumu u historiji višestranačke demokratije u Bosni i Hercegovini izjasniti 42.800 građana sa članskom kartom Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine“, objavio je Bećirović večeras na svom zvaničnom Facebook profilu.

„Njihova odluka bit će saopćena 27. maja“, dodao je.

Bećirović je rekao da u drugom koraku, još važnijem, 7. oktobra 2018. svi građani Bosne i Hercegovine odlučuju ko će biti novi članovi Predsjedništva BiH.

„Vjerujem i kontinuirano se zalažem da budući član Predsjedništva BiH mora služiti svim građanima Bosne i Hercegovine, a ne samo jednoj političkoj partiji. O tome sam godinama govorio i od tog principa ne odustajem“, rekao je Bećirović.

 
(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.