17.5.2018. 14:57
0
"Ovo što je do sada napravljeno je montiran proces, nadležne institucije odugovlače s iznošenjem detalja oko smrti moga sina"
Iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka danas su potvrdili da će, u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku Republike Srpske, postupiti po prijavi koju su podnijeli Davor Dragičević i Borislav Radovanović, zbog, kako su naveli, krivičnog djela teškog ubistva 21-godišnjeg Davida Dragičevića.

Davor Dragičević je prijavu podnio u svojstvu oštećenog, a Borislav Radovanović kao građanin, navodi se u saopćenju koje je potpisao glavni okruži javni tužilac Želimir Lepir.

Prijavu su podnijeli protiv nepoznatog počinioca ili više njih, zbog krivičnog djela teško ubistvo na štetu Davorovog sina Davida Dragičevića.

Dragičević je, nakon predaje prijave, rekao novinarima da sve što je do sada rađeno u ovom predmetu "predstavlja montiran proces“ te da nadležne institucije odugovlače s iznošenjem detalja u vezi sa smrću njegovog sina.

-Moj sin je otet, brutalno pretučen, maltretiran, ubijen..- ustvrdio je Dragičević.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.