18.5.2018. 10:33
1
Komesar MUP KS Mevludin Halilović: Mi smo asistirali Službi za poslove sa strancima
Komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova KS Mevludin Halilović potvrdio je da su pružili asistenciju Službi za poslove sa strancima prilikom jutrošnjeg izmještanja migranata iz Sarajeva.

On je kazao da nije bila obaveza MUP KS komunicirati sa MUP-om Hercegovačko-neretvanskog kantona. MUP KS dopratio je autobuse s migrantima do Ivan Sedla, nakon čega je MUP HNK konvoj zaustavio kod Konjica te ih vratio na područje Ivan Sedla (KS)

Na pozive agencije Patria nije odgovarao ni ministar MUP HNK Slađan Bevanda, a ni iz Ureda komesara policije HNK Ilije Lasića nisu željeli davati više informacija.  


(Patria/Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.