27.5.2018. 16:15
0
Dodik: Ostvariti što veću suradnju s policijom Srbije
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u nedjelju u Beogradu kako je policija Srbije garant "sigurnog dana i noći" u toj zemlji, što je važno i za Republiku Srpsku koja će pokušati ostvariti što veću suradnju s tom policijom.

Naglasio je kako je impresioniran onim što se moglo vidjeti na obilježavanju Dana MUP-a i Dana policije u Beogradu.

"Potpuno je zanovljena i tehnički opremljena policija Srbije koja je garant svakog uspješnog i sigurnog dana i noći u Srbiji. I nama u RS-u, koji surađujemo s policijom Srbije, veoma je važno da vidimo kako se ovdje ulaže ne samo u opremu, nego i u obuku i osuvremenjivanje svih metoda djelovanja suvremene policije", kazao je Dodik, prenosi Tanjug.

Dodao je kako će RS nakon ovoga sagledati svoje resurse i pokušati ostvariti što veću konekciju i suradnju s policijom Srbije.

"Nama je veoma važno da u svim mogućim segmentima maksimalno surađujemo sa Srbijom", ocijenio je Dodik.

Zahvalio je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije za direktnu pomoć koju pružaju Republici Srpskoj, dodavši kako se zahvaljujući 10 milijuna eura sada u Srpskoj realiziraju mnogi projekti.

"To je nešto sasvim novo u odnosu na ono što smo imali prije. To govori da je Srbija opredijeljena da surađuje s nama u skladu s Daytonskim sporazumom i svim onim suvremenim dostignućima suradnje na ovoj razini", rekao je Dodik.

Obilježavanju Dana MUP-a i Dana policije u Beogradu prisustvovao je i ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.


(Fena/Admir Oručević)

DodikRS
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.