27.5.2018. 22:25
1
Za dva dana bit će poznati kandidati SNSD-a za predsjednika RS-a i člana Predsjedništva BiH
Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da će za dva dana na sjednici Glavnog odbora ove stranke biti odlučeno ko su kandidati za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH.

Dodik je rekao da na predstojećim izborima očekuje podršku od 65 posto za Narodnu skupštinu Republike Srpske i 70 posto za Parlament BiH, piše “Srna”.

“Mi smo najjača politička partija. To uvažavaju i naši politički protivnici. Naši kandidati su i kandidati naše koalicije sa DNS-om i SP koja traje 20 godina. Sada imamo podršku i Ujedinjene Srpske i partija okupljenih oko patriotskog bloka u Republici Srpskoj”, napomenuo je Dodik, koji u Novom Gradu prisustvuje obilježavanju 20 godina postojanja SNSD-a.

On je istakao da Novi Grad zaslužuje da mu se posveti pažnja zbog brojnih aktivista SNSD-a koji su 20 godina bili izloženi političkoj borbi da provedu i ostvare planove i programe stranke.


(Srna/Admir Oručević)

RSDodik
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.