5.6.2018. 19:20
0
Konzul Began Muhić posjetio Selmira: Uvjeren je u svoju nevinost
Began Muhić, bh. konzul u Istanbulu, posjetio je danas uhapšenog bh. studenta u Ušaku.

On nam je potvrdio u telefonskom razgovoru da je posjetio i obavio razgovor i sa Upravom zatvora, ali i glavnim tužiocem Tužilaštva Ušaka, koji mu je kazao da će oni učiniti sve da ovaj postupak okončaju što prije.

- Selmir mi je rekao da je dobro i da nije bilo povrede njegovih prava nakon hapšenja te da nema žalbe na uvjete u zatvoru. Veseo je zbog razgovora s ocem i za sada je u dobrom stanju. Rekao mi je da je uvjeren u svoju nevinost – rekao je za ''Avaz'' Muhić.

On je ustvrdio da je, u razgovoru s glavnim tužiocem Tužilaštva Ušaka, stekao dojam i da će ova cijela situacija biti riješena vrlo brzo. 

Rekli su da će ovaj predmet uzeti u prioritet. Razmotrit će i naš zahtjev da se Selmir brani sa slobode – rekao je Muhić.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.