15.6.2018. 16:45
0
Govedarica: Slogani SDS-a 'Sviće' i 'U ime naroda'
Slogani Srpske demokratske stranke (SDS) za predstojeće opće izbore su „Sviće“, „Vratimo Srpsku narodu“ i „U ime naroda“.

Predsjednik SDS-a i kandidat za entitetskog predsjednika Vukota Govedarica tvrdi da će vratiti „Republiku Srpsku u ruke naroda“.

- To je poziv koji se danas osjeća i poziv koji SDS itekako dobro razumije u teškom trenu u kojem građani žive -  rekao je Govedarica na konferenciji za medije u Banjoj Luci.

Naveo je da je građanima tog bh. entiteta oduzeta budućnost, dostojanstvo, pravo da živi od svog poštenog rada.

–Dosta toga je oduzeto od onih koji su vlastite interese stavili na prvo mjesto – ustvrdio je Govedarica.

Upozorio je da je život građana danas sveden na poniženje, ćutanje, trpljenje i saginjanje glave, na pomirenje sa takvim stanjem.

-Garantujem vam, tako neće biti u budućnosti. Spreman sam na odlučujuće korake, narod je počeo da se budi, to je moje uvjerenje, narod traži da vratimo u ruke njima RS za koju su se izborili. Ravnopravnost, poštovanje, poštenje, tolerancija, solidarnost i napredak, to su riječi ljubavi kojima vraćamo pravi sjaj i značaj. Zato SDS izlazi na izbore sa veoma jasnom porukom i ciljevima – naevo je Govedarica.

Vjeruje da će doći velike promjene nakon izbora, te uvjerava da je njegova pobjeda sigurna.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.