25.6.2018. 9:50
0
Bez vode sarajevska naselja Vogošća, Otoka, Pofalići
Dijelovi Sarajeva danas će imati problema s vodosnabdijevanjem zbog radova na vodovodnoj mreži, saopšteno je iz KJKP “Vodovod i kanalizacija”.

Do poremećaja u vodosnabdijevanju dolazit će u dijelovima sljedećih naselja: Velešići, Pofalići, Kovačići, dio Hrasnice, Dolac Malta, dio Sokolović kolonije, dio Vogošće, Kobilja Glava, Alipašino polje – B faza, Otoka, Orahov brijeg, te u ulicama: Zvornička, Kupreška, Ante Fijamenga, Hasana Brkića, Behdžeta Mutevelića, Antuna Branka Šimića, Džemala Bijedića, Ferde Hauptmana, Odobašina, Gorica, Goruša, Kalemova, Avde Jabučice.

U toku dana, doći će do kratkotrajnog isključenja snabdijevanja vodom zbog popravke kvarova u šahtovima u sljedećim ulicama: Omladinskih radnih brigada, Butmirskog bataljona, Kasindolska, Mula Mustafe Bašeskije.

Stabilizacija u vodosnabdijevanju se očekuje oko 17 h, saopšteno je.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.