4.7.2018. 13:27
0
Predložene mjere zabrane za Slađana Pajića koji se sumnjiči za silovanje Bošnjakinje i jedne maloljetnice
Nakon ispitivanja osumnjičenog, koji je priveden po naredbi Tužilaštva BiH, postupajući tužilac Posebnog odjela za ratne zločine je prema Sudu BiH uputio prijedlog za određivanje mjera zabrane za osumnjičenog Pajić Slađana, rođenog 1970. godine.

Osumnjičeni je pod istragom zbog krivičnog djela ratni zločin protiv civilnog stanovništva na području Vlasenice počinjenog 1992. godine.

Mjere zabrane koje su pedložene odnose se na zabranu napuštanja boravišta i putovanja te zabranu sastajanja sa određenim svjedocima, saopćeno je iz Tužilaštva BiH. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.