7.7.2018. 19:30
0
Ambasada SAD upozorila svoje građane u BiH zbog protesta u Banjoj Luci
Zbog današnjih masovnih protesta u Banjoj Luci, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u BiH izdala je upozorenje svojim državljanima koji se nalaze u našoj zemlji.

- Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu ponovo savjetuje državljane SAD da vode računa o masovnim okupljanjima na teritoriju BiH - piše u e-mailu koji je poslan Amerikancima koji borave u BiH.
 
U mailu se navodi kako će danas u 19 sati u Banjoj Luci biti održani protesti koji će, prema procjenama, biti znatno masovniji od prethodnih.

- Vjeruje se da će broj učesnika protesta bit veći od broja demonstranata koji je prisustvovao prošlom okupljanju, odnosno da je moguće učešće deset hiljada ljudi - navodi se u mailu, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.