22.7.2018. 12:19
1
Mektić rekao da vrh MUP-a RS-a diluje drogu, Špirić poručio kako Mektić želi da ukine MUP RS-a
Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić smatra da je stvarni cilj izjava ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Dragana Mektića ukidanje Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, te da je posljednji čas da poziv na rušenje institucija Srpske dobije institucionalni odgovor.

Špirić je napomenuo da je MUP Republike Srpske s velikom mukom i autoritetom Milorada Dodika i srpskog naroda u cjelini sačuvan, te da je bestijalno pozivati roditelje da čuvaju djecu od predstavnika ovog ministarstva ili migrante naseljavati na povratnička srpska ognjišta. 

Prema njegovim riječima, nije tu riječ samo o "totalnom moralnom posrnuću" jednog čovjeka koji se slučajno zatekao na funkciji ministra bezbjednosti, već je riječ o nečemu dubljem. 

"Upućivati takve riječi prema pripadnicima MUP-a Republike Srpske iz kojeg je, kako reče potekao, posebno prema njegovom rukovodstvu, prema predsjedniku Republike Srpske i njegovoj porodici i mnogim drugima, u stvari govori da čovjeku treba pomoć", rekao je Špirić Srni reagujući na Mektićevu izjavu da "vrh MUP-a Srpske diluje drogu". 

(Srna)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.