24.7.2018. 17:13
0
Preminuo Arslan Kulačić
Maleni Arslan Kulačić, kojem je pri rođenju dijagnosticiran tumor na mozgu, nakon velike borbe za život, danas je preminuo.

To je na Facebook stranici 'Pomozimo Arslanu da živi' objavila njegova majka Amira, koja je napisala:

''Naš lavić je preselio na Ahiret. Uzvišeni Stvoritelj je odlučio da je to rješenje najbolje za njega i hvala Mu na tome. Mi ćemo doviti za zdravlje svih vas koji ste na bilo koji način bili uz nas i pomogli. Allah zna da smo iz toga crpili snagu i napajali se da izdržimo kroz najteže trenutke. A dragog Allaha molimo da zaslužimo džennet i da se tamo sastanemo sa našim Arslanom. Amin.''

Nakon mnogobrojnih operacionih zahvata na mozgu u Istanbulu malog Arslana nije izdržalo.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.