2.8.2018. 13:11
0
Lukač najavio odlazak iz FUP-a do kraja godine zbog zdravstvenih problema
Direktor Federalne uprave policije (FUP) Dragan Lukač uskoro će podnijeti ostavku, ekskluzivno saznaje ''Večernji list''.

Sam Lukač je to najavio u odgovoru na upit institucija o njegovom mandatu i mogućnosti odlaska u penziju. 

Već godinama traju sporovi oko njegovog odlaska sa spomenute dužnosti, a izgleda da će Lukač na kraju sam otići s te dužnosti. 

- Želim vas, također, izvijestiti da je direktor Federalne uprave policije Dragan Lukač teško bolestan i da će do kraja godine biti nužno podvrgnut operaciji srca te će prije odlaska na operaciju podnijeti ostavku na tu dužnost jer ne želim da moja odsutnost utječe na rad službe, o čemu ću vas pravodobno izvijestiti pisanim zahtjevom - navodi se u dokumentu koji je ovih dana potpisao lično Lukač.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.