6.8.2018. 11:00
0
Starica zapalila kuću u Glamočanima, pričinjena šteta od 50.000 maraka
Kuća koja je u privatnom vlasništvu u Glamočanima sinoć je gorjela, a pričinjena je materijalna šteta u iznosu od 50.000 KM.

Policijski službenici iz Laktaša dobili su prijavu pola sata poslije ponoći, nakon čega su izašli na teren.

- Izvršen je uviđaj i utvrđeno je da V. T. (77) iz Laktaša iskoristila odsustvo vlasnika i, uz pomoć plamena, zapalila jednu prostoriju u kući, nakon čega je plamen zahvatio cijelu kuću - saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka, prenosi Avaz.ba.

Zbog sumnje da je izvršila krivično djelo paljevina, osumnjičena je ispitana na navedene okolnosti, a o svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.


Lejla Trle

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.