9.8.2018. 21:30
0
Nikola Špirić Savez za promjene nazvao "halal savezom", pa im poručio: Mi vas, braćo, žalimo i preziremo!
Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić istakao je da su ovih dana predstavnici Saveza za promjene ili "halal saveza", kako on poručuje, uputili gomilu laži i neviđenu količinu mržnje na adresu institucija Republike Srpske, pogotovo na njenog predsjednika Milorada Dodika i premijera Željku Cvijanović.

"Zaboravljaju da će srpski narod na ove laži i podmetanja odgovoriti s ljubavlju, uz poruku - `Mi vas zabludjela braćo ne mrzimo, mi vas preziremo i žalimo`", izjavio je Špirić Srni. 

A onaj koga narod prezire i žali, prema riječima Špirića, nema šta da traži na oktobarskim izborima. 

"Valjda svjesni toga i prizivaju anarhiju za saveznika. Jedino bez izbora oni ostaju dio probosanske koalicije u Sarajevu. Možda u tome i leži potreba za njihovom destrukcijom", naglasio je Špirić. 

(Srna / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.