10.8.2018. 9:00
0
Pronađen Belgijanac za kojim je tragala cijela BiH
24-godišnji Belgijanac, Gert-Jan Dobbelaere za kojim je već nekoliko dana tragala cijela Bosna i Hercegovina, pronađen je sinoć.

Predstavnici policijskih snaga Bosne i Hercegovine sinoć su kasno javili porodici da je mladić pronađen.

Još uvijek se ne zna više detalja gdje je bio, niti gdje je lociran, no važno je da je dobro.

- Dobili smo poruku iz BiH da je Gert-Jan pronađen i da je dobro! Nemamo više informacija u ovom trenutku, ali vratit ćemo ga kući čim prije. Za sve vas koji ste nam pomogli, mnogo vam hvala, vaša podrška značila nam je mnogo- poručio je njegov brat Steven Dobbelaere. 
 
Gertu-Janu trag se gubio 29. jula, kada se odjavio iz jednog hotela u Sarajevu, a porodica se posljednji put javio 27. jula iz Dubrovnika.

Potom se doznalo da je bio u rafting kampu na Tari 31. jula. Navodno je imao problema s vozilom, pa je došao nešto kasnije nego što je planirano, a bilo je izvještaja i da su ga vidjeli kako autostopa kraj Prozor-Rame.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.