13.8.2018. 17:00
0
Pijana braća divljala po gradskom parku pa napala policajca
Policijski službenici Teslića u nedjelju su uhapsili braću Muhameda (30) i Emira (28) B. zbog osnovane sumnje da su dan ranije počinili krivično djelo sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

Oni su u gradskom parku u Tesliću, kako je saopćeno iz PU Doboj, lupali stolove, vikali, remeteći javni red i mir, a onda su fizički napali policijskog službenika PS Teslić i nanijeli mu tjelesne povrede, konstatirane u Domu zdravlja. Povrijeđeni policajac je na koncu završio u Općoj bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju, piše Avaz.ba.

 - Alkotestiranjem je utvrđeno da su braća M. B. i E. B. remetila javni red i mir i fizički napala i na policijskog službenika pod dejstvom alkohola. Kod M. B. je bilo 2,14 promila alkohola u krvi, a kod E. B. 1,22 promila alkohola u krvi. Okružnom tužilaštvu Doboj protiv braće je dostavljen izvještaj o učinjenom krivičnom djelu - izjavila je za “Dnevni avaz” Dragana Kerkez, portparol PU Doboj.

Lejla Trle

BiHTeslic
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.