17.8.2018. 15:15
0
Borci se okupili u Mostaru, Tufekčića nazvali lažovom, specijalci ga propratili u zgradu
Demobilisani borci, njih 50-ak, danas su se okupili ispred Vlade FBiH u Mostaru, gdje očekuju sastanak članova Komisije za usaglašavanje različito usvojenih tekstova zakona u domovima Parlamenta FBiH, te predstavnika Vlade FBiH i Parlamenta FBiH.

Okupljenim borcima obratio se Jasenko Tufekčić (SDA), predsjedavajući Zajedničke komisije, kojem su uputili uvrede, nazvavši ga lažovom.
 
Tufekčić je kazao da danas ništa neće biti razmatrano, već će tražiti od rukovodstva oba doma da do kraja mjeseca zakažu sjednice sa usaglašenim zakonom o pravima demobilisanih boraca i članova njihovih porodica na dnevnom redu.

Nakon toga, pripadnici Specijalne policije su Tufekčića propratili u zgradu Vlade FBiH u Mostaru, piše Avaz.ba.

Lejla Trle

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.