17.8.2018. 20:34
0
Izetbegović i Džaferović u Banovićima: Izborni slogan SDA „Snaga Naroda“
Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović i kandidat za člana Predsjedništva BiH Šefik Džaferović na velikoj stranačkoj tribini u Banovićima saopćili su da će slogan SDA u predstojećoj predizbornoj kampanji biti – „Snaga naroda“.

SDA je nastala iz naroda i snaga SDA izvire iz naroda. SDA je temeljna bošnjačka i bosanskohercegovačka stranka. Stranka koja je u prethodnim decenijama imala jasnu političku viziju, uvijek pokazivala hrabrost kada se treba suprotstaviti nasrtajima na BiH, ali imala i dovoljno hrabrosti da donosi teške odluke i bude motor reformi koje ovu zemlju vode naprijed. Naš slogan, „Snaga naroda“ označava kontinuitet vođenja odgovorne i ozbiljne politike za jaku državu Bosnu i Hercegovinu, članicu EU i NATO-a, u kojoj će svi ljudi biti ravnopravni, naglasio je Izetbegović.

Na tribini je predstavljen program SDA za narednih osam godina, sadržan u „Agendi 2026“, a Izetbegović i Džaferović govorili su i o nizu drugih aktuelnih političkih tema, saopćeno je iz SDA.


(Fena/Admir Oručević)

SDAIzbori
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.