3.9.2018. 17:35
0
Pomozimo dječaku, Emiru Buzi iz Visokog, da pobijedi rak limfnih žlijezda
Devetogodišnjem Emiru Buzi iz Visokog hitno je potrebna pomoć svih Bosanaca i Hercegovaca.

Naime, ovom simpatičnom i uvijek nasmijanom dječaku nažalost dijagnosticiran je veoma rijedak oblika raka limfnih žlijezda. Emir sa roditeljima već ujutru putuje u Istanbul, a u srijedu ima pregled u klinici Acibadem.

- Poštovani Facebook prijatelji! Obraćam Vam se teška srca. Moj sin Emir, koji ima devet godina obolio je od veoma rijetkog oblika raka limfnih žlijezda koji se uspješno liječi, ali kao i za sve, treba mnogo novaca kojih nemam. Do sada smo dali sve što smo imali, a nismo bogati i živimo veoma skromno, ali se ne žalimo. Ovim putem Vas molim, koliko je ko u mogućnosti, a da je od srca, da nas pomogne finansijski, a ja ću se truditi da dok sam živ i dok me zdravlje služi da vratim ili na neki način odradim Vašu pomoć, koja mi u ovim trenucima zaista treba – napisao je na svom profilu na Facebooku Almir Buza, uspješni bh. muzičar koji je nastupao sa najpoznatijim imenima bh. muzičke scene.

Almir Buza poznat je u našoj zemlji kao veliki humanista. Sam je bio učesnik stotina humanitarnih koncerata i na sve druge načine pomogao ljudima u nevolji. Sada je prava prilika da i mi pomognemo njegovoj porodici.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.