6.9.2018. 9:45
0
Sunčana strana FBiH: I ovaj mjesec brojni sadržaji za turiste u Mostaru
Sunčana strana FBiH, projekt koji se realizira s ciljem razvoja turizma, i ovaj mjesec priređuje niz zabavno-edukativnih sadržaja u kojima će turisti imati prigodu da upoznaju tradiciju i kulturu Mostara.
U najprepoznatljivijem ambijentu Staroga grada, proteklog je vikenda, turistima na raspolaganju bio interaktivni okvir za fotografiranje – Cheez, brendiran slikom Staroga mosta, izvijestili su u četvrtak organizatori.

Kako ovaj projekt u Mostaru provodi Agencija PRimera, u suradnji s Udruženjem Obala art centar iz Sarajeva te uz potporu Federalnog ministarstva okoliša i turizma, očekuju se i nove filmske projekcije.

Ljetno kino 24. Sarajevo film festivala donosi filmove na platou ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, kada se 1., 8., 15. i 22. rujna od 20 sati prikazuje The Guilty, 6., 13. i 20.9. bit će prikazan Los Bando, a 7., 14. i 21.9. na rasporedu je Whitney.

Kazališni komad zasnovan na istinitim životnim pričama (pjesnika Alekse Šantića i njegove vječne inspiracije Emine) uprizorit će Hrvatsko narodno kazalište u predstavi "Emina & Aleksa", i to 12. i 13. rujna  od 18 sati u Muzeju Hercegovina.

 Nakon uspješnih prošlomjesečnih plesnih radionica, tri nove obogaćuju zabavne sadržaje i u devetom mjesecu. "Ples za zdravlje" motiv je profesionalnih trenera Plesnog studija B-dance za radionicu koju će se održati 9. rujna od 19 sati na platou ispred Mepas Malla. Usto, 15. i 16.9., također u dvosatnom vremenskom razdoblju od 19 – 21 sat, bit će priređene radionice glazbene terapije za turiste.

 Mostar će svoju gostoljubivost iskazati i kroz tradicijsku gastronomiju. Uz partnerstvo Caféa de Alma, u srcu Staroga grada, 7. i 8. rujna  od 16 sati, te 29. rujna  od 11 sati, posjetitelji će, kroz radionice kave, moći doživjeti nezaboravno iskustvo spravljanja tradicijskog napitka, jednog od najomiljenijih u svijetu, domaće kave.

 Tradicijsku hercegovačku hranu spravljenu u kulinarskom showu Sajma Good life posjetitelji će kušati na besplatnoj degustaciji 22. rujna na platou Mepas Malla.

 Na istom mjestu, već sutradan, 23. rujna "Sunčana strana FBiH" ugostit će Ellu Dvornik, lifestyle i travel blogericu, čiji rad prate stotine tisuća ljudi iz cijeloga svijeta.

 "Sunčana strana FBiH" ovim besplatnim sadržajima obogaćuje turističku ponudu, a posjetiteljima pruža kvalitetan boravak u Mostaru, istaknuli su organizatori.

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.