6.9.2018. 14:35
0
Pogledajte kako se odbornik u Banja Luci prerušio u srednjoškolca i ušao u lokalnu školu da izvrši inspekciju sanacije krova
Odbornik u Skupštini grada Banjaluka Draško Stanivuković prerušio se u srednjoškolca i u ušao u Srednju tehničku školu da bi ispitao kako teku radovi na sanaciji krova.

Kako se vidi iz priloženog videa koji je Stanivuković objavio na svom Facebook profilu njega je  pokušao zaustaviti domar pa se čak u jednom trenutku predstavio i kao inspektor.

Na samom početku videa obrazložio je ovu svoju akciju.

"Da vidimo koliko to radnika radi krov i zašto taj krov čeka izbore, a znamo zašto?

Prema mišljenju Stanivukovića radovi su obustavljeni u završnoj fazi kako bi se svečano otvorili pred izbore. 




Lejla Trle 

 

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.