9.9.2018. 16:44
1
Draško Stanivuković: Udario me predsjednik Dodik
Predsjednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik fizički je nasrnuo na banjalučkog odbornika Draška Stanivukovića danas popodne u Čelincu, prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na rijeci Vrbanji.

Prema izjavama očevidaca, Dodik je prišao Stanivukoviću, opsovao ga, izbio mu telefon iz ruke kojim je snimao polaganje temeljca i gurnuo ga.

Nakon toga, Stanivukovića su fizički napali ljudi iz Dodikovog obezbjeđenja i simpatizeri SNSD-a koji su došli da prate ovaj događaj.

Stanivuković je u izjavi za Istinito rekao da mu je Dodik prišao i rekao: Pi*ka ti materina! - nakon čega mu je izbio telefon i gurnuo ga.

Branislav Borenović napisao je kako je ovo brutalni fizički napad Dodika i njegovih gorila na našeg kandidata Draška Stanivukovića uz skandiranje bolesnih sljedbenika.

"Za pola sata ispred #nsrs održaćemo vanredni pres! Sloboda govora je ukinuta! Režim je poludio" napisao je lider PDP-a na Facebooku, prenosi Buka.



(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.