10.9.2018. 12:45
0
Napredak u istrazi napada na Vladimira Kovačevića
Novinar BN televizije Vladimir Kovačević, koji je 26. augusta fizički napadnut u Banjoj Luci, dobio je informacije iz Policijske uprave Banja Luka da ima napretka u istrazi, te da bi policija trebalo da saopći detalje.

I Upravni odbor banjalučkog Kluba novinara pozvao je tužilaštvo i policiju da hitno oglase o napretku u istrazi uz napomenu da bi redovno trebali da informišu javnost u vezi s ovim slučajem s obzirom na to da je izazvao veliku pažnju i uznemirenost.

Također napominju da je neophodno istragu dovesti do kraja, odnosno pronaći nalogodavce napada i otkriti motiv kako bi, naveli su u saopćenju, Vladimir Kovačević, njegova porodica, ali i šira javnost bila bezbjednija.

U Klubu novinara Banja Luka danas je održan drugi sastanak članova Upravnog odbora Kluba, kolegica i kolega sa Vladimirom Kovačevićem.



(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.