13.9.2018. 10:30
0
Apel za liječenje djevojčice Ajlin Pašić
Humanitarna organizacija Pomozi.ba pokrenula je akciju pomoći teško oboljeloj djevojčici Ajlin Pašić.

Ajlin je dijagnosticirana gangrena crijeva i imala je dvije komplicirane operacije. Nakon izlaska iz bolnice dobila je epileptične napadaje. Sa devet mjeseci konstatiran joj je sindrom West i primala je terapiju sinctenom.

Tri mjeseca napada unazadili su Ajlin motorički i senzorno, te su joj potrebne  vježbe da bi za početak počela puzati a kasnije i hodati. Terapije i vježbe planirane su da se rade van BiH.

Stoga svi koi žele pomoći maloj Ajlin mogu pozvati humanitarni broj oći 17002, koji je jedinstven za sve operatere, a pozivom se doniraju 2 KM.

Pored broja, moguće je i pomoći uplatom putem PayPal-a, kao i na transakcijske i INO račune, a mogu kontaktirati i Ajlinu porodicu na tel. +387 62 290 565.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.