30.9.2018. 9:07
2
Zoran Kesić poručio Dodiku: Spominjat ćemo "Pravdu za Davida " sve dok se ubice ne otkriju, ne zato što smo frajeri, nego jer ne volimo loše fore
Poznati TV voditelj i komičar, Zoran Kesić, u svojoj emisiji, "24 minuta sa Zoranom Kesićem", ismijao je predsjednika RS-a i SNSD-a, Milorada Dodika.

Piše: Haris Ahbabović

Kesić se osvrnuo na predizbornu kampanju u BiH pred Opće izbore, pa se dotakao nekih skupova Milorada Dodika.

"Šta je narodu potrebno - hljeba i igara? Ma ne! Samo igara. Zato je Dodik odlučio da postane komičar i malo nasmije narod na svojoj stand up predizbornoj turneji", rekao je Kesić.

A kada je pustio nekoliko klipova na kojima Dodik prijeti onima koji ne glasaju za njega, Kesić je dodao:

"A jest dobar, lud je. Jest dobra fora. Ko ne glasa za mene ostaće bez posla", rekao je Kesić.

Onda je u emisiji emitovan isječak sa skupa SNSD-a gdje Milorad Dodik vrijeđa Davora Dragičevića.

"Uopće nije smiješno kada vidimo da neko prijeti onome koji je izgubio dijete. Nije smiješno kada oca ubijenog sina optužuju da ruši državu zato što želi da sazna istinu. Mi smo u emisiji ranije spominjali skupove 'Pravda za Davida' Činit ćemo to sve dok se ubice ne otkriju, ne zato što smo, kako Dodik kaže, frajeri, nego zato što ne volimo loše fore", rekao je Kesić.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.