5.10.2018. 18:15
0
Hiljade ljudi na skupu "Pravda za Dženana"
Kako je najavljivano, u 18 sati počeo je skup "Pravda za Dženana" na platou ispred BBI Centra.

Kao i prethodnih mjeseci, brojni građani pružili su podršku porodici Dženana Memića, čije se ubistvo još nije rasvijetljeno.
 
Stotine Sarajlija i drugih građana naše zemlje okupili su se na Trgu djece Sarajeva u glavnom gradu BiH. Poručuju kako su primorani tražiti pravdu na ulici jer pravosudne institucije ne rade svoj posao. Velika su podrška porodici Dženana Memića koja traži novu istragu koja će otkriti šta se Dženanu desilo u noći 8. februara 2016. godine.

Skup osiguravaju policajci i specijalci.

Muriz Memić rekao da su uspjelo poboijediti jer je slučaj preuzelo državno tužilaštvo, i da je po prvi put zadovoljan izašao iz jedne institucije, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.