6.10.2018. 10:38
2
Poručio novinaru RTRS-a "Gov** fašistička, vi ste saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića", a onda mu bacio mikrofon
Novinar Miljan Kovač verbalno se sukobio sa novinarom RTRS-a na ulicama Banjaluke.

Piše: Haris Ahababović

Novinar RTRS-a Nikola Marić radio je anketu na ulicama Banjaluke, a onda je prišao Miljan Kovač na biciklu. Čuje se kako mu se novinar obraća sa riječima "Šta sam ja kriv", a onda mu je Kovač dgovorio: "Dođi tamo na trg (Trg Krajine, op.a.), pa nećeš biti kriv".

"Reći ću vam da mi pop***** k****, sva gov** fašistička. Vi ste saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića", rekao je ovaj novinar, a onda je uzeo mikrofon od novinara i bacio ga na zemlju.

Podsjećanja radi, sinoć je na Trgu Krajine u Banjaluci bilo prisutno oko 40.000 ljudi koji su došli da traže pravdu za ubijenog Davida Dragičevića.

Video: RTRS

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.