7.10.2018. 20:12
3
SDA ima prve brojke: Šefik Džaferović i Željko Komšić, za sada, ubjedljivo vode!
U Bosni i Hercegovini danas su održani Opći izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Na ovim izborima građani Bosne i Hercegovine su birali članove Predsjedništva BiH, predsjednika i potpredsjednika RS-a, zastupnike u Parlamentu BiH i Parlamentu FBiH, zastupnike u NSRS i zastupnike u kantonalnim skupštinama.

Na ukupno 30.000 do sada prebrojanih glasova za sada vode Šefik Džaferović i Željko Komšić, poručili su novinari N1 iz štaba SDA.

"Biće večera i torta i za vas novinare, za kasnije ostavljamo slavlje. Zbiraju se sada prvi rezultati za člana Predsjedništva. Pratimo i dešavanja u RS-u. Vrlo smo zadovoljni rezultatima koji nam stižu", rekao je večeras za N1 Asim Sarajlić.

On je dodao da se u SDA nadaju čak i boljim rezultatima, nego što je to bilo 2014. godine.

"Vidi se da je Komšić u velikoj prednosti u odnosu na Čovića. Za sada nemamo rezultate iz kantona u kojima će Čović dobiti podršku. Imamo malo nešto iz HNK. Tu, ipak, očekujemo neku tijesnu bitku", rekao je Sarajlić.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.